Топ математикът проф. Николай Витанов направи анализ на актуалната политическа ситуация

...
Топ математикът проф. Николай Витанов направи анализ на актуалната политическа ситуация
Коментари Харесай

Опасността пред Борисов! Кой я разкри

Топ математикът проф. Николай Витанов направи разбор на настоящата политическа обстановка в страната. В пост във Facebook той разкри каква заплаха стои пред водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

-->
" Борисов има огромен клан. Той много се е търкалял по татамитата и няма да се изненада от идващите ми думи. А те са – наведат ли го един път, свършено е с него. Милост няма да има, би трябвало да остане единствено един даймио-господар. Ако се наведе – няма да е той. Предатели в клана му, както постоянно, ще се намерят. И кланът ще бъде разпарчетосан.

Защо по този начин? Помните, че от дълго време ви писах, че Борисов ще може да събере гласовете за експертно държавно управление. Друг е въпросът дали ще го направи. Поради някакви аргументи, които няма да разясня в този момент (онова за кравата и козичката съм ви го писал най-малко стотина пъти) той реши да се хване да играе със смъртните си врагове. И те се пробват да го наведат.

Което и следва да се чака – въпреки всичко, най-после би трябвало да остане единствено един даймио-господар. Значи - или те, или той. Не съм споделил обаче, че някоя от тези две страни ще остане последна. Туй е една битка по пътя към финала. Изобщо нищо не съм споделил по въпроса, кой ще остане финален. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР